Instruktori

 

STJEPKO VRSALOVIĆ, dipl.inž.građ.

Glavni instruktor – predavač

Stjepko Vrsalović voditelj je svih aktivnosti u provedbi obuke. Predaje i praktično podučava na svim tečajevima i osposobljavanjima za rad na visini.

Među rijetkim je instruktorima – predavačima s fakultetskom diplomom, međunarodno priznatim kvalifikacijama za rad na visini (IRATA level 3) i neposrednim iskustvom u njihovu izvođenju. Radom na visini profesionalno se bavi od 1993. godine. Sudjelovao je u realizaciji svih složenih poslova izvedenih u proteklih 20 godina i dobro poznaje industrijsko okruženje u kojemu se radovi odvijaju. Primjenjuje sve tehnike rada i spašavanja na visini, a ispit za visinskoga tehničara međunarodne udruge IRATA položio je 2003. godine. Provođenje obuke započeo je prije više od 10 godina, a kao glavni instruktor u obučavanju je proveo više tisuća radnih sati. Gostujući je predavač na Visokoj školi za sigurnost, autor tehničkih rješenja i stručni savjetnik mnogih poduzeća i institucija za rad na visini. Uz rukovodeće i stručne poslove aktivno predaje i podučava rad na visini.

CV Stjepko Vrsalović (PDF, 56 KB)

Stjepko Vrsalović
 

ROBERT DADO

Instruktor

Robert Dado iskusan je visinski tehničar vrhunskih vještina. Praktično podučava na tečajevima i osposobljavanjima za rad na visini.

Radom na visini profesionalno se bavi više od 20 godina. Instruktor je speleologije, aktivan član Hrvatske gorske službe spašavanja, a ispit za gorskoga spasioca položio je 2004. godine. Sudjelovao je u izvođenju svih značajnijih radova na visini koje je Vertiko obavljao te dobro poznaje radne situacije s kojima se polaznici susreću. Primjenjuje sve tehnike rada i spašavanja na visini, a ispit za visinskoga tehničara (level 3) međunarodne udruge IRATA položio je 2003. godine. U obučavanju za rad na visini dosad je proveo više tisuća radnih sati, a uža mu je specijalnost pristup užetom.

CV Robert Dado (PDF, 52 KB)

Robert Dado
 

NIKOLA ŠOIĆ prof.

Instruktor

Nikola Šoić podučava na tečajevima i osposobljavanjima za rad na visini. Radom na visini bavi se više od 10 godina. Instruktor je alpinizma, aktivan član Hrvatske gorske službe spašavanja, a ispit za gorskoga spasioca položio je 2011. godine. Sudjelovao je u izvođenju raznovrsnih radova na visini i dobro poznaje radne situacije s kojima se polaznici susreću, a uža mu je specijalnost pristup užetom.

Nikola Šoić
 
natrag  |  na vrh  |  početna