Usluge

SPECIJALISTIČKE USLUGE

Tehničko rješenje, specifikacija opreme, procjena rizika, plan spašavanja, pregled lokacije, pregled opreme i razne druge usluge namijenjeni su svim korisnicima koji prepoznaju važnost i dobrobit specijalističkog rješavanja problema iz područja rada na visini. Onima koji teže višoj razini sigurnosti u neposrednom izvođenju potrebni su spasilačko dežurstvo i pokazna vježba. Stručnim znanjem i iskustvom uspješno se rješavaju svi zadaci pri radu na visini.

UGRADNJA SUSTAVA

Žičane vodilice, šinske vodilice, sidrene linije te strukturna sidrišta trajni su sustavi čiju ugradnju i održavanje treba obaviti kompetentna osoba obučena od strane proizvođača. Specifikaciju elemenata sustava dostavljamo nakon uviđaja, a dokumentacija nakon ugradnje uključuje upute za korištenje, kalkulacije, zapisnik i certifikat ugradnje. Trajni sustavi ugrađuju se na mjestima redovitih radova koje često nalazimo na dimnjacima, silosima, vjetroelektranama, žičarama, stupovima dalekovoda, telekomunikacijskim stupovima, rasvjetnim stupovi, oknima, krovovima, mostovima, industrijskim postrojenjima i raznim drugim objektima. Ugradnju, testiranje i održavanje zaštitnih sustava najbolje je prepustiti stručnjacima.

IZVOĐENJE VISINSKIH RADOVA

Visinske vještine i stručne kvalifikacije omogućile su nam izvođenje najzahtjevnijih radova, od izgradnje skela i metalnih konstrukcija na zagrebačkoj Katedrali do miniranja naljepa u silosima cementara, a tehnika pristupa užetom naša je specijalnost više od 20 godina. Poslovnim partnerima na raspolaganju smo za izvođenje uglavnom zahtjevnijih, ali i svih drugih radova na visini.

Pristup užetom - tehnika kojom se mjestu rada pristupa pomoću užadi i pripadajuće opreme, pod uvjetom da se izvodi prema važećim standardima, prihvaćena je u europskoj Direktivi (2001/45/EC) kao legitiman način rada na visini.

Ponudu za izvođenje usluge / radova zatražite ovdje

natrag  |  na vrh  |  početna