O nama

Vertiko

Naša je specijalnost rad na visini, a obučavanje naša glavna djelatnost. Ovim poslom bavimo se gotovo 30 godina i u njemu još uvijek pronalazimo nove izazove.
Vertiko postoji od 2004. godine, od kada nastavlja i proširuje poslovanje građevinskog obrta za visinske radove, koji je osnovan prije gotovo 30 godina.

Tijekom godina, izvodili smo najzahtjevnije visinske radove, od montaže čeličnih konstrukcija na zagrebačkoj Katedrali do miniranja zidnih naslaga u silosima cementa. Prikupljeno znanje i iskustvo omogućili su pokretanje obuke za rad na visini.

Obuke za rad na visini počeli smo provoditi 2005. godine, a danas se one održavaju u suvremeno opremljenom centru, čija je gradnja sufinancirana sredstvima europskih fondova. Izrada tehničke dokumentacije, periodički pregled opreme i ostale specijalističke aktivnosti upotpunjuju ponudu naših usluga, ali obuke za rad na visini ostaju naša glavna djelatnost.

Foto galerija

Video galerija

Standardi

Primjenjujemo preporuke i smjernice britanskog standarda za provedbu obuke BS 8454 i savjetodavnog odbora ACWAHT u pogledu sadržaja obuke. Dvoranu za obuku certificirali smo prema GWO i IRATA standardima, a naše poslovanje ispunjava ISO 9001/14001 zahtjeve. Navedeni standardi VERTIKO obuke izdvajaju od većine ostalih.
cross