Kontakti

Pošaljite upit

Kontakti

Vertiko poštuje privatnost i štiti osobne podatke posjetitelja internetskih stranica vertiko.hr. Ne prikupljamo bilo kakve osobne podatke osim onih koje nam posjetitelji svojevoljno dostave. Osobne podatke koristimo samo u svrhu za koju su dostavljeni. Politikom privatnosti želimo vas obavijestiti o osnovnim uvjetima prikupljanja i obrade vaših osobnih podataka.

1. VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Vertiko d.o.o.
Gospodarska 10a
10255 Donji Stupnik
tel: + 385 1 3865 000
e-mail: vertiko@vertiko.hr

2. SVRHA OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke prikupljamo isključivo putem obrasca na stranici Kontakti, a obrađujemo ih temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), u svrhu odgovora na upite.

Naše internetske stranice možete posjetiti bez davanja osobnih podataka, no ukoliko nam iste ne dostavite nećemo biti u mogućnosti izvršiti traženo.

3. PRIMATELJI OSOBNIH PODATAKA

Osobni podaci pohranjuju se kao štićena dokumentacija te ih obrađuju određeni zaposlenici koji podatke koriste u onoj mjeri u kojoj je to potrebno za izvršavanje traženog. Zaposlenici se obvezuju na čuvanje osobnih podataka potpisivanjem Izjave o povjerljivosti.

Osobne podatke, u pojedinim slučajevima, moramo proslijediti drugoj pravnoj osobi koja za nas obavlja vanjske usluge (IT, dostavne i sl. usluge). Ustupanje takvih usluga ugovaramo isključivo s onim partnerima koji pružaju dovoljna jamstva u pogledu zaštite osobnih podataka.

Naše internetske stranice sadrže poveznice na druge internetske stranice i društvene mreže koje nisu pod našom kontrolom niti za njih možemo odgovarati. Preporučujemo da prije pristupanja tim adresama pročitate njihovu politiku privatnosti.

4. VREMENSKO RAZDOBLJE ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke obrađujemo dok se ne izvrši traženo. Nakon toga osobni podaci se čuvaju onoliko dugo koliko nas na to obvezuju zakonski propisi o čuvanju arhive.

5. OSTVARIVANJE PRAVA

Za ostvarivanje svojih prava možete nam se obratiti koristeći kontakt podatke navedene pod Voditelj obrade osobnih podataka.

6. OBAVIJEST O PROMJENAMA

O svim izmjenama i dopunama Politike privatnosti biti ćete pravovremeno obaviješteni putem naše internetske stranice.

cross